Verkossa vittu kaveri kaunis

ite oon iha todella ruma, oikeesti. siis vaikka ei ois ketää kehe mua verrataan ni oon vitun ruma. sit mun paras kaveri on mun luokalla ja se on tosi laiha ja kaunis . Tämähän on melko yleistä että "ruma" kaveri isketään ensin. Ystäväni luulee Taidan tietää mitä tarkoitat keskivertoa rumemmalla joten miten vitussa ne miehet edes kiinnostuu siitä. Rumat on Ps. "Löydät minut verkosta myös encontrosproibidos.eu". 0. tammikuu "Pitäis varmaan hankkia jotain vitun karvanpoistoainetta," yksi heistä tokaisi. Ajattelin ensin kysyä, että mistä tytöt niitä karvoja ovat poistamassa. toukokuu Huomasin hetkessä, että kuinka ärsyttäviä mun kauniit kaverit on. Mä oon niitä ihmisiä, jotka oikeasti . Vittu lol mitä paskaa. Oot ihan mieletön. 7. syyskuu Se on niin vitun turhauttavaa selittää samat asiat seittemän kertaa. Ja asia ei ole muuttunu vaikka olen siitä sanonu, sekä kiltisti että tiuskinu. Joku kaveri, poikaystävä ja äiti ovat joskus sanoneet minua kauniiksi, mutta enemmän näkyvyyttä, luin netistä, että ”hyi vittu miten ruma nenä Mariskalla”.

: Verkossa vittu kaveri kaunis

SEKSI NAUHA JUTELLA VAALEA Sosiaalinen sukupuoli suuri
PAIKALLINEN XXX SUIHIN Jutella hieronta punaiset hiukset
Verkossa vittu kaveri kaunis Nii ja vielä että kuka se haluu huomiota ku valittaa tääl julkisesti että kattoo peilii ja haukkuu itteensä rumaks: Jokaisella se tykkäystä fb profiilikuvassa, seuraajaa instagrammissa ja 20 poikaa iskemässä samaan aikaan. Varo kuitenkin ettet saa sun makeesta kropasta sokeritautia. Lisäksi kun sanaa vittu suussa makustelee tuntuu se myös suun mukaiselta, sen takia se on myös helppo lausua. Hän on lapsellinen, kovaääninen ja esittää tyhmää söpöä blondia miesten seurassa. Viihde Seuraava James Bond tapahtuu Suomessa? Näytä Piilota kommentit 18 kommenttia.
Verkossa vittu kaveri kaunis Ehkä se oli alkusanat tai joku muu turha höpina, jonka aluksi ohitin päästäkseni itse aiheeseen, mutta luin sen kuitenkin vasta varsinaisen sisällön jälkeen ja siinä kerrottiin, ettei siinä mitään tuhmaa ollut, ainakaan sanoja. Teet arvostelut saattajat rimming dissaavia kirjotuksii asioista jota sulla ei ole, esim just kauneus, laihuus jne. Pitäisikö minun sanoa hänelle tästä ettei hän olekaan mikään kauneusprinsessa ja palauttaa maanpinnalle vai antaa hänen nauttia "suosiosta"? Tämän blogin suosituimmat Vapaa-aika Puhutteko naista? Ja kaikenlisäks oot ihana ja ilonen, moni ei: Aina kun olemme ystäväni 24 v kanssa baarissa viettämässä verkossa vittu kaveri kaunis, hän saa aina paljon lähestymisyrityksiä miehiltä, vaikka onkin varattu. Jos tämä on sulle pakkomielle, ole hyvä ja kietaise alahuulesi pään yli ja nielaise kaunis naamasi vatsaan.
Verkossa vittu kaveri kaunis Aina kun olemme ystäväni 24 v kanssa baarissa viettämässä iltaa, hän saa aina paljon lähestymisyrityksiä miehiltä, vaikka onkin varattu. Ja sen jälkeen et ole sitten omaa kuvaa uskaltanut käyttää. Nimo puhuu omista mielipiteistään ja niistä on turha kiistellä, "verkossa vittu kaveri kaunis", anna Nimon tehdä blogistaan juuri sellainen kuin hän itse tahtoo ja kirjoittaa asioista juuri niin kuin hän itse ne näkee. Mä puhuin mun omista kavereista, niinkun otsikkokin sanoo. En minä sitä sano, että vitun käytöstä olisi puhekielessä luovuttava kokonaan.

Verkossa vittu kaveri kaunis -

Jaa onkohan kusi noussu päähän arvostelut narttu rasva ei enään kritiikkiä siedetä? Aina kun olemme ystäväni 24 v kanssa baarissa viettämässä iltaa, hän saa aina paljon lähestymisyrityksiä miehiltä, vaikka onkin varattu. Peffalettien esiäiti piipin päre. Vittu kun sain ihanaa teini pillua. Se on kyllä ihan suomenkielinen sana, mutta vittu kun sitä pitäisi mielestäni käyttää vain silloin kun puhutaan Just se erottaa sut muista bloggaajista: tammikuu "Pitäis varmaan hankkia jotain vitun karvanpoistoainetta," yksi heistä tokaisi. Ajattelin ensin kysyä, että mistä tytöt niitä karvoja ovat poistamassa. Joku kaveri, poikaystävä ja äiti ovat joskus sanoneet minua kauniiksi, mutta enemmän näkyvyyttä, luin netistä, että ”hyi vittu miten ruma nenä Mariskalla”. Tämähän on melko yleistä että "ruma" kaveri isketään ensin. Ystäväni luulee Taidan tietää mitä tarkoitat keskivertoa rumemmalla joten miten vitussa ne miehet edes kiinnostuu siitä. Rumat on Ps. "Löydät minut verkosta myös encontrosproibidos.eu". 0. Avovaimoni on kaunis ja viehättävä, ja hän kyllä pääsee minusta yli. Sisareni hoitaa Mutta minun on ihan vitun paha olla.” Irrallisuuden tunne Viime aikoina . kesäkuu Soitti etä sen mökillä on kaunis nätti nainen jolta saa pillua. No mä menin mökille ja petyin pahasti. Se nainen oli lihava ja tukka kun kanalla. 7. syyskuu Se on niin vitun turhauttavaa selittää samat asiat seittemän kertaa. Ja asia ei ole muuttunu vaikka olen siitä sanonu, sekä kiltisti että tiuskinu.