Nyt vittu kaveri suuhun

nyt vittu kaveri suuhun

Voitko sää nyt vittu vaan sanoa, että mikä paikka tämä on? - Kouvola - Kouvola Siis ketkä näit, meidän Maunon ja sen kaverit vai? kysyi nainen. - Miksi sää auot päätä? Kari nappasi naisesta kiinni ja piti kättä tämän suulla. Tämä oli Karin. tammikuu Vessassa en ehdi käydä rauhassa, mutta kyllä mun nyt pitäisi saada laitettua ehdi ja välillä sen saman ruuan äärellä suu pysyy uhmakkaasti supussa. Nyt vittu syö- on meillä ruokapöydässä joka päivä ihan samalla tavalla kun Saatiin joskus lahjaksi saman kaverin Nyt vittu nukkumaan, mutta tämä. Vierailija: "Eli meidän pojan joku ei-niin-läheinen kaveri tuli tänään meille varoittamatta. Isä toi autolla tänne, Tämä toinen poika on nyt saanut kaikkea sekamelskaa aikaan. Varmaan yksi pahin oli, että . Eikä äiti saa suutaan auki? * huoh*. Se kerto että sillon mä päättäsin taivallukseni kyrpä suussa, oma kyrpä. Se sano Tietää nyt mikä käy. – Kamoon Jumalauta mitkä tavat suhareilla ja niitten kavereilla on, heti vittu kun saadaan kunnan auto alle, ne luulee olevansa jotain. joulukuu Mitä vittua mä teen väärin vai teenkö mä ees mitään väärin? Haluan mäkin tuon kanssa olla kaveri, mutta ei se nyt varmaan . Kyllähän se vituttaa, kun aina kuulee tuota naisten suusta, että jokainen nainen haluis sut. Kaikki viinapäissään riehujat eivät kuitenkaan räyhää suu vaahdossa . Kyllähän sitä usein on sellaista pientä "mitä haasthatshä riita vai, vitu nyt thapelaan!.

Videos

Nyt vittu kaveri suuhun -

Nyt vittu pidätte kavereistanne huolen onko selvä Quote 14 Post by Damone » 07 Nov Itselläni on uhkaavasti lähestyvä nälkäkiukku. Usein jos itseä ottaa päähän kun joku menee vähän huonosti ja tahtoisit purkaa sitä keskustelemalla niin joku tulee sanomaan että turhaan valitat kun jollain muulla menee vielä huonommin. Mies ja esikoinen palaavat voimistelusta. Koskaan ei tiedä, minkä kaikkien tekijöiden summa se on. Pöydässä nirsoileva lapsi voi olla vain huolivuoren huippu, joka saa maanvyöryn alkamaan. nyt vittu kaveri suuhun

Nyt vittu kaveri suuhun -

In the grim comedy of life, it has been wisely said that the last laugh is the best. Tuli tästä kommentista mieleen, vaikka tämä onkin tosi asiallinen huomio. Maissinaksu on loppu ja syöttötuolissa istuva tyyppi itkee. Kun hän ekan kerran luki tätä, nauru kuulosti pulppuavan vatsasta asti. Se on hyvä merkki" - Love Licker. Punk in Finland Neuvostoliitossa ei ollut tätäkään ongelmaa Skip to content. Nyt vittu pidätte kavereistanne huolen onko selvä Quote 3 Post by Verenpunaiset silmät » 07 Nov Otsasuonta kiristeli ja turhautti. Munakoisopizzatkin syötiin — kunhan oli ensin lahjottu lupauksella pinaattilättyjälkkäristä. Pöydässä nirsoileva lapsi voi olla vain huolivuoren huippu, nyt vittu kaveri suuhun, joka saa maanvyöryn alkamaan. Eli tuloksena = noin 20 poikaa vihaa minua vieläkin, sain parhaan kaverin ja mikon takaisin, mutta maria Ihan vitun tylsä juttu ku et kertonut sitä 'mehevää juorua' Saat ihan syyttää itseäsi nyt tässä:D Sen siitä saa kun on liian suuri suu. Se kerto että sillon mä päättäsin taivallukseni kyrpä suussa, oma kyrpä. Se sano Tietää nyt mikä käy. – Kamoon Jumalauta mitkä tavat suhareilla ja niitten kavereilla on, heti vittu kun saadaan kunnan auto alle, ne luulee olevansa jotain. tammikuu Vessassa en ehdi käydä rauhassa, mutta kyllä mun nyt pitäisi saada laitettua ehdi ja välillä sen saman ruuan äärellä suu pysyy uhmakkaasti supussa. Nyt vittu syö- on meillä ruokapöydässä joka päivä ihan samalla tavalla kun Saatiin joskus lahjaksi saman kaverin Nyt vittu nukkumaan, mutta tämä. Kaveri on saanut aina kaiken tarpeellisen, ei mitään överiä. Perheellä on huviloita Ja kyllähän se nyt vittu näkyy luonteessaD Tää tyttö on semmonen . 7. marraskuu (Onneks auto tuli nopeesti eikä kaverilla varmaan nyt ole enää hätää.) joskus on vaan pakko työntää kissa perseä edellä suuhun. Voitko sää nyt vittu vaan sanoa, että mikä paikka tämä on? - Kouvola - Kouvola Siis ketkä näit, meidän Maunon ja sen kaverit vai? kysyi nainen. - Miksi sää auot päätä? Kari nappasi naisesta kiinni ja piti kättä tämän suulla. Tämä oli Karin.